woensdag 27 maart 2013

Cookiemonster :D

Ollaa,

Ik kwam net een paar plaatjes tegen en ik werd er zo blij van dat ik ze met jullie wilde delen ^^






woensdag 20 maart 2013

Lente, sneeuw en proefwerkweek.


Hoi!
We hebben er heel lang op gewacht, eindelijk is het zover: LENTE!
Niet dat je er hier heel veel van ziet hier, waar ik woon is vanmiddag weer een dik pak sneeuw gevallen.. Niet echt dat lentegevoel waar ik op gehoopt had dus.
Maar volgens Wikipedia is de lente vandaag om 12:02 begonnen. Lentegevoel of niet, er komt in ieder geval weer wat warmer weer!
Ik heb nu proefwerkweek. Ik heb geen les voor de proefwerken, waardoor ik vanochtend om 09:55 al weer uit was :). Super veel tijd om van alles te doen!  Laatst had ik op Youtube een filmpje gezien waarin iemand op haar T-shirt tekende. Het ging van wit naar AWESOME! Vanmiddag vond ik een oud hemdje, een saaie witte. Ik dacht aan dat filmpje en ging eens proberen of zoiets mij lukt. Van saai hemd naar blij hemd in tien minuten:

Wat je nodig hebt:

Textielstiften of watervaste stiften
Een oud hemd/t-shirt (het liefst wit,
dan kan je de potloodlijnen
er makkelijker op zien)




Stap 1: Kies wat je op je hemd of t-shirt wilt tekenen.

Stap 2: Teken het ontwerp er eerst met potlood op, zodat je er nog wat aan kan veranderen.


De omtrek van de ogen
van mijn ontwerp
De mond met tanden
van mijn ontwerp


Stap 3: Teken de lijnen over met textiel-  of watervaste stift.
 
Stap 4: Als je iets in wil kleuren, doe dat dan. Het leukste is om zoveel mogelijk kleuren te gebruiken!
 
En TADAAA! Dit is het eindresultaat. 
 
Het ziet er misschien een beetje eenvoudig uit, maar dit is de eerste keer dat ik zoiets doe, dus ik vind het nog redelijk gelukt :) Ik heb de tong er nog bijverzonnen op het einde, om er toch nog een beetje kleur aan te geven.
 
Ik heb trouwens ook nieuwe Converse Allstars. :D Ik wou deze echt al heel lang, maar ik heb ze nu eindelijk :D
 
 
 
Thanks for watching!
Grtz Tessa


 

dinsdag 19 februari 2013

Anouk naar het songfestival 2013 :D

Ollaaaa peopleee

Zoals jullie zeer waarschijnlijk sowieso weten: Anouk gaat t songfestival 2013 doen! :D
Ik ben een enorme Anoukfan (ANOUKIAC :D)

Voor degenen die niet weten wie Anouk is (ten eerste: grrrrrmbl) en ten tweede ZE IS GEWOON AWESOME en wij gaan zeker dit songfestival winnen en ze is 9,9 * 10^99999999999 keer beter dan dat indianentooi-mens (jaa ik weet haar naam niet :s)

Ik heb ook wat mensen horen zeggen dat ze het egoïstisch vinden van Anouk om zomaar mee te doen met het songfestival zonder dat anderen een kans kregen... maar ik snap het wel, Anouk was het net zo zat als iedereen om dat ge-shalalie enzo aan te moeten zien + horen :p

Anouk moet op 14 mei optreden in Mälmo (Zweden) :D

Anouk zal het in de eerste halve finale tegen 16 landen 'opnemen.' In de eerste helft verslaat zij de volgende landen: Denemarken, Kroatië, Oekraïne, Oostenrijk, Slovenië, Estland en Rusland.
Het thema?: “We Are One.”

WIJ GAAN DIT KEER GEWOON WINNEN. BAM.




zaterdag 5 januari 2013

Zeehondencreche In Pieterburen

Zeehondjes vind ik de leukste dieren die er bestaan. Ze zijn mooi en zien er cute uit! Alleen zijn er steeds meer zeehonden die bedreigd worden, door ziekten, voedseltekort en mensen. Maar als mensen hun vijand zijn, waar moeten ze dan heen als ze hulp nodig hebben? Dat is een van de motto's van zeehondencreche Lenie 't Hart in Pieterburen, Groningen. Opgericht door, wat je waarschijnlijk dan al verwachtte, Lenie 't Hart! Ieder jaar reizen wij af naar Groningen om een zeehondje te adopteren. Want dat kan ook al! Je kan daar een zeehondje symbolisch of exclusief adopteren. Wij hebben dit jaar exclusief geadopteerd, wat inhoudt dat we het zeehondje een naam mogen geven en we haar mee vrij mogen laten! We hebben twee namen bedacht, Job (als grap vernoemd naar mijn drumleraar) in het geval dat het een jongen is en Freedom in het geval dat het een meisje is. De eerste grijze zeehond die geadopteerd kon worden was een meisje, dus ze heet Freedom. Als je een zeehond adopteert krijg je een adoptiecertificaat, een foto en een brief met alle info over je zeehond. We hebben dus een foto van Freedom. Zelf hebben we mooiere foto's kunnen maken, maar toch is het heel leuk dat we kunnen zien hoe ze er nu uitziet.
Mocht je het een keer willen, via http://www.zeehondencreche.nl/wb/pages/actueel/webcams.php kan je de webcams van verschillende baden volgen. Freedom ligt in het Binnenbad, je kan haar herkennen aan een groene kleur bij haar hals, die blijkbaar wordt veroorzaakt door een desinfectiespray. Freedom is namelijk een keer aangevallen door een paar meeuwen, die in haar nek wondjes hebben gemaakt. :0 De zeehondencreche is echt een bezoekje waard! Zelfs genomineerd door de ANWB tot leukste uitje van 2012! Dat is best wel knap, want ze krijgen geen geld van de regering. Het enige geld dat ze krijgen is door donaties en andere giften. Oke, ik zal stoppen met teveel reclame maken, sorry daarvoor! Ik vind het gewoon leuk om een keer over Freedom te vertellen ;).
Thanks for watching & nog een gelukkig 2013!
Grtz Tessa!!
ps. Hier nog de foto van Freedom :)