zondag 23 december 2012

Santa Claus is coming to town ♫


Hoi! Het is alweer een tijdje terug dat er hier iets is gepost.. Sorry daarvoor! Ik hoop een comeback te maken :). Omdat het de dag voor kerstavond is leek het me wel logisch om deze post over kerst te doen.
Kerst is echt het leukste feest van het jaar! Vind ik dan. Zelf heb ik niet zoveel met andere feestdagen, kerst is gewoon het gezelligst!
Het mag dan heel cliché klinken, maar gezellig met familie eten, cadeau's en natuurlijk de kerstliedjes. Dat vind ik nou echt het leukst, de kerstliedjes. Geen andere feestdag heeft liedjes voor mensen van alle leeftijden. Sinterklaasliedjes zijn vooral voor de jonge kinderen bedoeld. Maar bij kerst gaat de hele familie los op Jingle Bell Rock en zingen we allemaal dramatisch mee met Last Christmas :). Maar niemand die het erg vindt, want alleen de familie ziet het. Helaas word je wel jarenlang aan je zelfbedachte danspasjes herinnerd :).
Mijn tante kookt altijd op kerstavond en 1e kerstdag. Haar eten is echt goddelijk!!
Wij doen niet meer zoveel aan kerstcadeaus. We kopen voor elkaar cadeau's, maar die zijn dan ook niet echt groots of zo. De grootte maakt niet uit, het gaat om het idee dat er iemand is die eraan gedacht heeft iets voor je te doen. Mijn zus en ik kopen voor elkaar iets groters, omdat we niets gegeven hebben op onze verjaardag (ja we zijn een tweeling, dus op de zelfde dag jarig.) Dus, mocht ze dit lezen: NOG GEFELICITEERD. Ook al is het al weer bijna een maand geleden.
Alleen zit er een nadeel aan deze kerst: ik ben ziek geworden... Dus ik moet nu snel beter worden. Ik heb afgelopen week zo ongeveer evenveel fruit gegeten als ik normaal in een maand doe. En dat is best veel, dus hopelijk werkt het. Ik eet normaal al niet heel veel, maar nu ik ziek ben eet ik echt bijna niets. :O Daar moet dus verandering in komen..
Om nog een beetje in de kerstsfeer te komen:
Een kerstmedley :D
 
MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR